Premià de Mar

Ordenança Municipal de Civisme i Convivència Ciutadana

  • Psc Premià de Mar
  • Actualizado:
  • Creado:

Benvolguts, benvolgudes

L'Ajuntament de Premià de Mar està impulsant la modificació de l'Ordenança Municipal de Convivència ciutadana. Amb el pas dels anys s'han generat noves situacions i circumstàncies que poden afectar al manteniment de l'espai públi

Benvolguts, benvolgudes

 

L'Ajuntament de Premià de Mar està impulsant la modificació de l'Ordenança Municipal de Convivència ciutadana. Amb el pas dels anys s'han generat noves situacions i circumstàncies que poden afectar al manteniment de l'espai públic, el civisme i la convivència ciutadana i per aquest motiu es fa necessària una actualització d'aquesta ordenança.

 

Amb aquest us animem a contribuir en l'elaboració de la norma amb suggeriments i observacions en relació a la solució dels problemes i la consecució dels objectius que persegueix la futura norma, aportant idees i propostes.

 

Us adjuntem l'esborrany de la nova ordenança i us remetem al portal de Govern Obert on podreu trobar més informació i l'espai necessari per fer aportacions a partir del 21 d'agost. http://governobert.pdm.cat/participacio/proces-de-debat/45/ordenanca-municipal-de-civisme-i-convivencia-ciutadana/.

Ficheros adjuntos: