Premià de Mar

L´Ajuntament de Premià de Mar es congratula de la continuació de la línia de P3 de l'escola Mar Nova

  • Radio Premià de Mar
  • Actualitzat:
  • Creat:

L´Ajuntament de Premià de Mar es congratula de la continuació de la línia de P3 de l'escola Mar Nova.

Aquest matí, Equip de govern i Ampa Mar Nova, per fi hem estat capaços de trobar una sortida per al futur de l'Escola Mar Nova davant del Departament d'Ensenyament. Recuperem la línia de P3 a l'escola i constituirem la Comissió de Mapa Escolar per treballar des d'una visió global. No ha estat un procés gens fàcil però al final, entre tots, ho hem aconseguit. #LaMarNovaNoEsTanca.

L'alcalde de Premià de Mar, Miquel Buch, s'ha reunit a primera hora d´aquest matí amb el Secretari de Polítiques Educatives del Departament d'Ensenyament de la Generalitat, Antoni Llobet. Amb posterioritat la reunió ha seguit amb els representants dels pares i mares de l'escola així com el segon Tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Premià de Mar, David Gutiérrez.

A partir d'ara caldrà crear la comissió del mapa escolar per efectuar una diagnosi debatent amb tots els actors i amb un paper consultiu de les famílies que permeti lliurar les conclusions a finals d'aquest any.

L'equip de govern celebra que mitjançant el diàleg i la negociació s'hagi arribat a una sortida positiva després del compromís assolit als acords dels plens municipals del 18 de maig i el 26 d´octubre del 2016.