Premià de Mar

Fins al dia 28 es poden votar els projectes de l'Ajuntament Jove

  • Radio Premià de Mar
  • Actualitzat:
  • Creat:

Els projectes tenen un to social i pot votar tota la ciutadania

El regidor de Joventut, Eloi Maristany, dóna la benvinguda als alumnes
El regidor de Joventut, Eloi Maristany, dóna la benvinguda als alumnes

Ahir va tenir lloc a l’Espai l’Amistat la presentació dels projectes de l’Ajuntament Jove, que en l’edició d’enguany presenta novetats. Aquesta iniciativa fa possible que els alumnes de 4t d’ESO puguin elaborar un o més projectes adreçats a tots els joves del municipi que, en cas de resultar guanyadors, compten amb el suport de l’Ajuntament per portar-se a terme.
 
Després d’una aturada per replantejar-ne el funcionament i els objectius,  aquest curs 2016-2017 l’Ajuntament Jove ha tornat amb una nova dinàmica pensada perquè l’experiència tingui un sentit d’impacte social en comptes d’una finalitat d’oci com passava fins ara amb la majoria dels projectes. En una primera fase, tots els alumnes de 4t d'ESO han anat plantejant quins són els temes que més els afecten o preocupen i hi han estat treballant. En la segona fase, un grup de voluntaris representant de tots els alumnes han desenvolupat els projectes que ara ja estan a votació. Per presentar-los han elaborat un total de 6 vídeos que es van presentar ahir a l’Espai l’Amistat davant de tots els alumnes de 4t. d’ESO.

Des d’ahir mateix i fins al dia 28, la ciutadania pot votar tots els projectes presentats, valorant-los de l’1 al 5.  Els dos projectes més valorats seran els que es portaran a terme. Les votacions es poden fer a través de  https://seuelectronica.premiademar.cat/vota-projecte-ajuntament-jove


En una quarta fase, l’alumnat desenvoluparà els dos projectes guanyadors i s’executaran.