Premià de Mar

El PSC Maresme es suma al Tren de la Llibertat.

  • Actualitzat:
  • Creat:

El PSC es va manifestar rotundament contrari a la reforma de la Llei, i ha donat suport als diversos actes que s’han celebrat arreu de tota Catalunya. (vegeu document adjunt)

Des de que el Consell de Ministres va aprovar la reforma de la Llei de l’Avortament, arreu de tot el país s’han succeït diverses manifestacions, concertacions i accions diverses per mostrar el rebuig de la societat civil. El PSC es va manifestar rotundament contrari a la reforma de la Llei, i ha donat suport als diversos actes que s’han celebrat arreu de tota Catalunya.

Des del PSC Maresme a més volem sumar-nos públicament a la iniciativa de la Tertúlia Feminista Les Comadres y Mujeres por la igualdad de Barredos, anomenada “El tren de la libertad” a favor de mantenir l’actual Llei de Salut Sexual i Reproductiva i de Interrupció Voluntària de l’embaràs, i que està organitzant la plataforma www.nosotrasdecidimos.org

Aquesta iniciativa es portarà a terme el proper dia 1 de febrer a Madrid, on arribaran trens (i autobusos) d’arreu de tot l’Estat per dir NO a la reforma i defensar la Llei vigent. Per poder participar s’ha organitzat un autobús que anirà des de la comarca fins a Madrid on es realitzaran diverses accions.

Divendres 31 de gener:
- Sortida a les 23:45h del autobús des de Pineda de Mar i fent parada a Arenys de Mar, Mataró i El Masnou. Aquestes parades son provisionals depenent del volum de gent que tinguem a cada municipi es podrà variar.

Dissabte 1 de febrer:
- 9h: hora aproximada d’arribada a Madrid.
- 12h: concentració de totes les delegacions a l’estació d’Atocha
- 12h: marxa amb batucada cap al Congrés dels Diputats on es farà entrega al President del Govern, Mariano Rajoy, al President del Congrés, Jesús Posada, a la ministra de Sanitat, Ana Mato, al ministre de Justícia, Alberto Ruíz-Gallardón, i a diversos grups parlamentaris, del document “Porque yo decido” que trobareu a la següent web: http://www.eltrendelalibertad.com/p/porque-yo-decido.html. Abans d’arribar al Congrés es farà parada al Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat.
- Un cop entregat el document es celebrarà “l’Assemblea per la Igualtat” a la seu de CC.OO. de Madrid al c/ Lope de Vega, 38. Aquí es mantindrà una trobada amb totes les organitzacions sindicals, polítiques i socials que participen, així com totes les persones interessades a títol personal.
- 22:30h: sortida de l’autobús d’Atocha cap al Maresme. Tindrem la tarda lliure per visitar la ciutat (el que doni temps) i després de sopar tornarem cap al Maresme, per així poder viatjar durant la nit. L’hora aproximada d’arribada són les 7h de diumenge 2 de febrer, fent les mateixes parades que a la sortida.

El preu del viatge (anada i tornada amb autobús) es de 32€. Els interessats i interessades heu de fer l’ ingrés abans del 29 de gener a:

Nº de compte de La Caixa: 2100-3642-13-2100492972
O a l’IBAN: ES18 2100-3642-13-2100492972

Tot indicant el vostre nom i cognoms. És molt important que guardeu el resguard de pagament, ja que serà el vostre bitllet.

Junt amb l’ ingrés, heu d’enviar un mail a: trendelallibertat@gmail.com amb les següents dades:

- Nom i cognoms
- Lloc de sortida de l’autobús
- Adreça electrònica
- Telèfon

Es molt important que ens deixeu el vostre telèfon per tal de poder contactar amb vosaltres. En el cas de que finalment no pugueu venir només es retornarà l’ import si tenim una altre persona amb la que cobrir la plaça.

Per qualsevol dubte o aclariment podeu enviar un correu electrònic a: trendelallibertat@gmail.com o al telèfon: 609.19.99.18. Per més informació també podeu visitar la web: www.eltrendelalibertad.com o al Facebook: https://www.facebook.com/trendelallibertatmaresme

Si us agrada la idea i voldríeu assistir però per diversos motius no podeu, també estem recollint donacions voluntàries amb l’objectiu d’ajudar a aquells companys i companyes que per motius econòmics no es poden pagar el preu del bitllet sencer.

Comptem amb el vostre suport per fer força i que el Govern faci marxa enrere en la reforma de la Llei. Una reforma que fa que els drets de les dones retrocedeixin més de 30 anys, tornant a la clandestinitat i situant-nos a la cua de la Unió Europea.

Salut i Socialisme.

Fitxers adjunts: