Premià de Mar

David Gutiérrez relleva Olga Safont al capdavant del PSC

  • Ràdio Premià
  • Actualitzat:
  • Creat:

La formació va celebrar assemblea extraordinària ahir al vespre i l’actual cap del grup municipal, David Gutiérrez, va ser escollit per unanimitat nou primer secretari de la formació en substitució d’Olga Safont.

Olga Safont i David Gutiérrez a l'assemblea de dijous
Olga Safont i David Gutiérrez a l'assemblea de dijous

Relleu a la direcció del PSC de Premià de Mar. La formació va celebrar assemblea extraordinària ahir al vespre i l’actual cap del grup municipal, David Gutiérrez, va ser escollit per unanimitat nou primer secretari de la formació en substitució d’Olga Safont.

A banda de Gutiérrez, l’acompanyen a la nova executiva Tomàs Esteban, com a Secretari d’Organització i l’antiga Primera Secretària Olga Safont com a Secretaria de Política Municipal. Juan José Cantos és Secretari d’Educació i Joventut, Carlos Herce Secretari de Serveis Socials i atenció a les Persones, Eduardo Valencia Secretari d’Acció Política, Jesús Ortega Secretari de relacions amb entitats, Joan Garcia Secretari de promoció de la militància, i Jesús Cortés Vocal de Xarxes Socials. Segons ha informat el partit en una nota, la nova executiva té com a objectius ampliar les bases i fer que Premià de Mar estigui plenament governat pel socialisme. En el seu compte de Facebook, Gutiérrez ha agraït el suport rebut per part dels afiliats, i a Olga Safont, ha afegit, el seu “compromís, treball i dedicació com a primera secretaria.

Joaquim Aguilar
 

Paraules clau: